“Lipstik jangan kat gigi…”- Naim Daniel sakat Iman Troye cuit hati peminat

Penyanyi, Naim Daniel dan Iman Troye bukanlah baru dilihat bersama oleh peminat mereka. Sebelum ini, masing-masing juga sudahpun berkongsikan foto di Instagram.

Meskipun pelbagai spekulasi timbul namun ramai yang suka dengan hubungan mereka sehingga digosipkan bersama namun difahamkan mereka hanyalah seperti abang dan adik.

Terbaharu, rakaman gelagat sempoi kedua-dua penyanyi itu pula yang masuk keruangan fyp atau for your page di aplikasi, TikTok apabila mereka bersama dilihat menjadi model bagi koleksi raya untuk satu jenama terkenal.

“Lipstik jangan kat gigi…”- Naim Daniel sakat Iman Troye cuit hati peminat

Apa yang lebih menarik tumpuan juga, gelagat mereka itu mencetuskan tawa ramai disaat Naim Daniel sempat sakat Iman Troye dalam video mereka memakai koleksi baju raya.

Kelihatannya mereka sedang photoshoot dan ingin menyanyi namun tidak semena-mena sempat pula Naim Daniel sakat Iman Troye yang lalunya kecomelan mereka berdua itu tular.

 

 

Tak kurang juga, pemilik suara lagu Teman itu dan Naim Daniel diusik oleh peminat mereka pula diruang komen disamping menerima ribuan tanda suka ramai.

“Comel je arhh cannot help, need oksigen”

“Kelakar la Naim”

“Aku rasa depa ni ada jodoh lah”

“Dorang comel gila masalahnya, Naim tegur gigi pastu dia ikut sekali dekat gigi”

Sumber: HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *