Ditanya Dah Tk Bartudung?, Ini Jawapan Erin , Bekas Isteri Farhan- “Suami-Suami Sebelum Ni Pun Tak Support Bertudung,”

Erin, bekas isteri Da’i Farhan menega.skan tindakannya untuk tidak lagi bertudung bukan disebabkan berkahwin dengan lelaki muda.

Sebaliknya dia kata sememangnya dari asal dia freehair.

Foto: IG

“Ramai tanya kenapa freehair. For your info suami-suami saya memang kebanyakan muda, nak buat macam mana Allah hantar,

“Sejak azali memang freehair dari zaman saya keluar paper, jadi pensyarah, zaman saya dalam politik, duania bisnes, orang kenal saya tahu macam mana strugglenya dalam istiqomah dalam pakai tudung.

“Saya dapat suami sebelum ini yang tak berapa suka saya bertudung tapi depa bagi je saya bertudung.

“Tapi itulah bila bertudung laki tak berapa support ni, tak ada yang control ke laut baliklah saya,”katanya melalui Instagram.

Tambah Erin,”Jangan kata suami muda so saya kena jadi muda dan sebab dia muda nak jadi muda dan buka tudung. Tidak langsung sebab dia kenal saya, saya dah freehair dan dia tak tahu pun saya siapa.”

Baca lagi:

Maknanya Da’i Farhan pun tahulah Erin semamangnya tak bertudung dulu? Begitu. Semoga Erin bahagia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:Cari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *