“Dgr btul ‘time’dia sebut benci..” – Ramai teka Hannah Delisha disebalik topeng burung hantu

Hannah Delisha merupakan artis yang berkebolehan dalam bidang nyanyian dan juga lakonan. Semestinya nama nya dikenali di Malaysia dan juga di Singapura. Namun, apa yang menarik adalah nama nya dipetik ramai orang gara gara nyanyian merdu disebalik topeng burung hantu dalam rancangan ‘Masked Singer’.

Namun, masih belum diketahui siapa di sebalik topeng tersebut, tapi satu klip nyanyian berjudul Ha tepok tular di aplikasi Tiktok dan ramai yang memberikan komen Hannah Delisha penyanyi nya.

Lihat video dibawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Lihat juga komen dibawah juga:

@jieyaforshort:siapa cakap loca b tu i dont think so sebab loca b lain sikit sebutan and suara dia

@Zeka :ni hannah delisha, ce dgr betol2 time dye sebut benci2 tu. sme dlm drama dye jadi amani tu hahahaha

@NuRiN27:Pergh mcmni punya Sedap nyanyi x mngkin Nabila hahaha Nabila nyanyi lagu slow pn pancit ni plak nk rap

@ShayneFlower:Aku masih x leh move on lgi ngn lagu Sakit dia nyanyi minggu lpas. Ni confirm Hannah Delisha weh. Dlu pun tkejut gila bila dgr dia nyanyi sora mcmni.

@Afiq Fauzi:Pergilah tengok mstar channel dkt youtube. Ada video hanna delisha rap kt dalam video tu. Baru korang dapat jawapan nanti.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja ya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *