“Bird tu hati dia trbuat dri apa ya??? terlampau baik…walau sdng sedih masih mampu menenangkn ex husband Tangmo…”.- Bekas suami Tangmo menangis

Menerusi perkongsian tiktok @hananajj yang telah mendapat tontonan sebanyak 7.4 juta dan telah mendapat sukaan sebanyak 931,000.

Di dalam video tiktok tersebut bekas suami kepada Tangmo Nida iaitu Phakin Khamwilaisak atau nama panggilannya Tono menangis ketika melihat gambar perkahwinan mereka di upacara pemakaman Tangmo Nida.

Apa yang menarik perhatian netizen di dalam video tersebut adalah ketika Tono sedang menangis dan ditenangkan oleh teman lelaki Tangmo iaitu Bird nama panggilan beliau.

Rata- rata netizen sangat tersentuh dengan hubungan baik antara bekas suami dan teman lelaki Tangmo ini.

Lihat video di bawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Lihat pula komen netizen:

@Ertisebuahkehidupan72:bird tu hati dia trbuat dri apa ya???
terlampau baik…walau sdng sedeh masih mampu menenangkn ex hsbn mo…

@anonymouss:THE WAY BIRD PERGI COMFORTKAN EX HUSB TANGMO ARGHHHHH 1 IN MILLIONS

@AidaMaria1981:knapa tangmo ni buat aku terkesan..masa dia hidup aku langsung tak kenal..

@𝐄𝐦𝐲𝐥𝐢𝐚:You so lucky mo..2lelaki begitu cinta&menyayangimu sepanjang hayat mu&pemergian mu seluruh dunia ketahui lah byk yg sygkn kamu mo beautyful angel

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Ariana

Sumber:Tiktok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *