“Aku Takde Masalah Dgn Kau..” – Aaron Aziz Luah Supaya Jgn Babitkan Dia

Pelakon Izuan Razali pasti ramai menegenali nya dengan lakonan watak ‘gangster’. Baru baru ini. Izuan kerap memuatnaik klip ‘prank’ di kedai makan. Namun, ada yang tidak berpuas hati dengan tindakan nya.

Terbaru, menerusi akaun Tiktok Aaron Aziz, beliau ada memuatnaik satu klip durasi pendek bersama Izuan dan menegaskan bahawa dia tidak mahu terlibat dalam sebarang ‘content’ yang dibuat oleh Izuan.

Aaron Aziz menulis ringkas:

Ah ni satu lagi. Boleh tak jgn babit kan Aku dlm content kau? Abg senyap je. Memang dua dua nak buat content masing masing cuma tiber tiber terbabit dgn content mcm ni… Takpe Abg faham cuma tak kuasa lah nak layan semua ni. Ingat sekali upload Tapi 2 kali upload pasal Aku???? Kena bayar Kalau mcm ni lah…special appearance kan.
Lihat video dibawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Lihat juga apa kata orang ramai:

@Muhd hakim:abang malik cuba ajak dia lawan buku lima baru dia tau yang MALIK IS BACK

@Shahrul Azlans: marketing je haritu dia cakap aron aziz ada contact dia untuk apa tau

@View replies (1,068) v:Marah je bang !! Kami ni dah bosan dgn prank papeh dia tu !! Cakap kat dia “sebelum lu prank orang waa dah pergi perang laa”.

@𝕸𝕾𝖋 ☽ DANNY: dia bukan dah ada orang ugut dia nak bunuh ke lagi nak buat prank sana sini

@Marlia Nadia:aku ada komen lepas to ada puak2 dia hentam aku dkt fb, mcm kelakor bila org skong cntent dia

Sebelum ini:

Izuan mengeaskan menerima kecaman yang teruk selepas berkongsi video ‘prank’ di platform ‘Tiktok’.

“Isu yang viral sekarang ini saya buat content tepuk-tepuk meja tanpa pemilik kedai tahu… saya nak minta maaf dengan pemilik sebab saya buat content di situ.

“Tapi sekarang saya tak puas hati netizen kerana ganggu keluarga saya sampai keluarkan kata-kata kesat, korang nak apa sekarang! kalau tak puas hati datang jumpa saya!” katanya kepada mStar.

Ujar Izuan yang sering mengalas watak antagonis, dia bersifat terbuka menerima teguran orang ramai namun jika melalui cara yang betul.

“Kalau korang tak nak saya buat content macam itu, korang mesej atau jumpa saya secara peribadi dan saya boleh terima.

“Saya juga manusia biasa, ada perasaan gembira, yang saya sedih sekarang ini apabila ia melibatkan keluarga, saya berharap agar netizen berhenti menganggu keluarga saya,” katanya.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja ya.

Sumber: Tiktok Aaron Aziz & IG Daebaking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *