“J4nda Kel4ntan Memang Rebvtan Lelaki, Tak Menang T4ngan Terima Lamaran”

DS Vida kata janda Kelantan selalu menjadi rebutan.

Buktinya, Caprice menamatkan zaman bujang dengan memilih wanita yang berstatus ibu tunggal dan mempunyai anak.

Kata Vida, golongan janda sepertinya terbukti masih memiliki saham yang tinggi.

“Saya setuju 200 peratus saham janda lagi tinggi dan lebih mahal berbanding anak dara, pasti ramai yang tercabar dengan janda terutama janda Kelantan.

“Saya tengok dekat aplikasi TikTok pun ramai lelaki mengatakan keinginan untuk memperisterikan janda.

“Iyalah janda sekarang pun dah pandai berhias, cantik-cantik… itulah sebab anak teruna ramai gilakan janda. Kalau tak manalah orang gilakan kita sampai macam tu sekali,” katanya kepada mStar.

Kata Vida lagi, sepanjang empat tahun berstatus janda, ramai lelaki bujang yag berebut nak jadikannya isteri.

“Kalau ikutkan lamaran daripada lelaki bujang yang masih teruna ni orang kata riyak pula… tapi hati ini tak boleh dipaksa-paksa terima orang.

“Apabila hati dah retak lagi la takut… lebih-lebih lagi saya pernah trauma melalui alam perkahwinan dahulu, jadi saya dah tak sanggup nak hadap,

Fuh, apa kata kaum lelaki? Adakah memang janda yang anda idamkan?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:Cari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *