[VIDEO] Tunang K0ngsi Wajah Leb4m Menjel4ng Hari Nikah, Sekali Usop Masuk Komen

Bekas peserta Big Stage, Usop atau nama sebenarnya Muhammad Saiful Naim bin Muhammad Noor, 25 difahamkan akan melangsungkan pernikahan dengan gadis pilihan tidak lama lagi.

Gambar-gambar pre-wedding bersama tunang tersayang, Nur Fatihah Md Hashim telah tular di media sosial kerana cukup cantik lebih-lebih lagi tema yang mereka t0njolkan agak berbez4 daripada kebiasaannya.

Walau bagaimanapun, menerusi perkongsian Fatihah atau lebih mesra disapa Teha di akaun TikTok miliknya, dia telah meluahkan rasa gus4r menjelang hari pernikahan mereka susulan bawah matanya terdapat kesan leb4m.

VIDEO :

Dia juga sempat berkongsi video dan gambar ketika pre-wedding bersama wajah terkininya yang jelas kelihatan kes4n ced3ra di bawah mata.

Disebabkan itu, ramai yang salah faham dengan menyangka Usop memvkul tunangnya di ruangan komen kerana tiada seb4ran kapsyen kenyataan daripada Teha.

Namun begitu, disebabkan ramai yang salah sangka, Teha telah menjelaskan yang kesan leb4m tersebut adalah disebabkan terh4ntuk meja dan bukan seperti andaian yang dibuat netizen.

Usop sendiri turut menjelaskan bukan dia yang membuat kesan keceder4an kepada bakal isteri dan hal tersebut din4fikan sendiri olehnya dengan meninggalkan komen di posting tersebut.

Dugaan sebelum kahwin, bakal isteri terhantuk pintu… Usop pula tak boleh tidur malam takut salam tangan tok kadi

KURANG seminggu sahaja lagi untuk bergelar suami kepada model sambilan Nur Fatihah Md Hashim, penyanyi Usop berkata dia tidak boleh tidur lena memikirkan hari bahagianya itu.

Menjelang pernikahan pada 4 Februari depan, Usop atau nama sebenar Muhammad Saiful Naim Muhammad Noor, 24, berkata segala persiapan sudah selesai dilakukan oleh kedua-dua pihak.

“Alhamdulillah semua persiapan dah selesai dilakukan dan hanya tunggu hari kejadian sahaja. Sejujurnya makin dekat hari nak nikah, makin rasa gementar pula.

“Sampai nak tidur malam pun tak lena, saya memikirkan saat-saat nak berdepan tok kadi tu… takut tu memang ada tapi mahu tak mahu saya kena hadap juga.

“Kalau nak tahu, mata kiri bakal isteri saya mengalami lebam kerana terhantuk pintu baru-baru ini. Saya dah bawa pergi klinik, syukur tak ada kecederaan teruk.

Usop kongsi foto pra perkahwinannya dengan bakal isteri.

Harap kesan lebam tu cepat sembuh, kalau tak kena tutup dengan mekap la nanti,” katanya kepada mStar.

Pada Isnin lalu, pasangan ini mencuri tumpuan peminat apabila foto dan video pra perkahwinan mereka menerima pujian serta mendapat komen positif daripada netizen di media sosial.

Dalam perkongsiannya menerusi aplikasi TikTok itu, pasangan ini memilih tema Inggeris dengan mengenakan suit dan gaun merah sedondon.

“Macam-macam komen saya terima daripada netizen… kebanyakannya memuji dan minta kami kahwin cepat-cepat. Alhamdulillah yang positif saya ambil tapi yang negatif tu saya abaikan sahaja.

“Saya pun tak sempat nak baca dan balas semua komen kerana sibuk menyelesaikan beberapa tugasan kerja sebelum bercuti selama dua minggu.

“Selepas selesai majlis resepsi di pihak lelaki, saya terus pulang semula ke Kuala Lumpur untuk menjalani penggambaran drama. Saya mohon peminat doakan semoga urusan kami dipermudahkan ya,” ujarnya.

 

Usop dan tunang tak sabar menanti hari bahagia mereka itu.

Penyanyi lagu Lenyap ini mengikat tali pertunangan pada 4 November tahun lalu.

Menerusi laporan mStar, Usop berkata dia mengenali Fatihah ketika menghadiri majlis rumah terbuka sahabatnya di Kedah pada tahun 2019.

Kata Usop, dia tertarik dengan Fatihah kerana kecantikan dan sikap merendah diri yang ditunjukkan oleh gadis berusia 25 tahun ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *