“Elele Comelnya..” (Video) Akhirnya Bt ‘IG Live’ Bersama, Aedy & Amelia Henderson Curi Tumpuan Artis

Penangan drama trending berjudul Kisah Cinta Kita yang ditayangkan sejak November lalu mengundang gandingan utama dalam drama bersiri itu berhasil mendapat perhatian luar biasa ramai.

Sambutan Kisah Cinta Kita juga hang.at diperkatakan peminat drama tempatan berikutan selain jalan cerita, gandingan serasi antara Amelia Henderson dan Aedy Ashraf tidak henti-henti nampaknya dipuji.

Ini kerana, kesera/sian kedua-dua pelakon tersebut menyebabkan peminat dan penyokong mengharapkan mereka benar-benar bercinta pula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by aedy ashraf (@aedyxashraf)

Walau bagaimanapun, begitu teruja peminat yang dapat dilihat di aplikasi, TikTok berkongsikan video Amelia Henderson dan Aedy Ashraf yang difahamkan akhirnya membuat IG live berdua.

Sehinggakan video IG live yang memaparkan Aedy Ashraf sempat mengusik Amelia Henderson yang memegang watak Aleesa dalam Kisah Cinta Kita men/curi tumpuan ramai sehingga vi/ral beberapa hari lalu.

VIDEO:

Ruangan komen juga dalam pada masa yang sama meriah dengan seloroh peminat terhadap mereka apabila dilihat begitu sweet dalam IG live kedua-dua pelakon berkenaan disamping warganet juga teruja apabila mereka akhirnya membuat IG live bersama.

“Hahaha tu la, dia kan nak ada kat mana je Amelia ada”

AedyIMG_20220102_122822

“Elele comelnya, tersenyum je tengok”

IMG_20220102_122828IMG_20220102_122904

“Sweet double aa, semoga berjodoh diaorang dan suka tengok”

AedyAedy

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *