“Rendang Tk Laku Nk Melᾰlak Pasal Aku” – Zarina Anjoulie Berᾰng Dif1tnah Diva AA Tidak Beri Bantuan Banjir

Selebriti dan usahawan, Zarina Anjoulie tampil men.ye.lar tindakan Azwan Hj Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA yang menu.duh.nya tidak memberi sebarang bantuan kepada man.g.sa banjir baru-baru ini.

Diva AA Ke.cam Tiga Individu 

Dalam sebuah ciapan di laman Twitter, Diva AA telah berkongsi foto tiga individu yang merupakan mantan Perdana Menteri, Dato Sri Mohd Najib, pendakwah terkenal Ustaz Ebit Lew dan Zarina.

Pada hantaran tersebut turut disertakan kapsyen mempersoalkan kelibat ketiga-tiga mereka yang kononnya tidak kelihatan di kawasan-kawasan banjir untuk memberi bantuan. Malah pengacara sensasi itu turut men.dak.wa mereka tidak kelihatan berkemungkinan tiada lagi dana atau takut di.ke.cam.

Zarina Balas Sindiran 

Be.rang dengan tuduhan tersebut, Zarina menerusi laman Instagram nya mene.gas.kan segala tindakan dan bantuan yang dilakukan oleh mereka (termasuk Ebit) tidak perlu ditunjukkan kepada umum ataupun memaklumkan pada dirinya.

“Atleast kitorang ada la tolong … persoalan nya aku tak pernah pun tengok kau tolong langsung hmmmm..mana kau tau aku dgn Ebit lew tak hulur duit dekat orang..setiap resit kita transfer kena post kat feed ke ? kena dm kau ke? we all know how to play our part … do u???? JOM LA LIVE SAMA

“Pastu suruh org tag n konon akan kasi 200 pada siapa yang tag .. hello baik kau donate 200 kat man.g.sa banjir daripada kau kau kasi upah untuk org spread negativity. tak ma.suk a.kal” tulis Zarina

Tidak berakhir disitu, Zarina turut berkongsi tangkap layar ciapan Diva AA yang memerli seorang wanita berstatus ibu tunggal dipercayai merujuk kepada dirinya.

Ca.bar Diva AA Semuka

Susulan itu, Zarina yang pernah popular menerusi drama Anak Pontianak men.ca.bar Diva AA untuk bersemuka dengannya secara langsung dalam ruangan IG Live. Tegas pelakon itu, dia tidak akan berdiam diri setelah Diva AA menuduhnya dengan pelbagai tohmahan selain turut ‘tag’ pada akaunnya.

“Amok kena sindir? aku selama ini diam. kau sin.dir aku baru semalam fire balik kau tak leh angkat ke? Kau ingat aku nak diam dah bertubi-tubi kau ka.cau aku? aku celebrity sampah? Well at least aku masih ada job, kau tengah buat apa dengan hidup kau?

“Rendang tak laku nak melalak pasal aku.. sampah-sampah aku pun aku duduk banglo kau duduk kondo konon 1 juta entah betul ke tidak pui…

“Dont you dare come for me pastu ingat aku akan diam..dah kena saman dengan dato vida haritu tau ta.kut.. nak kena dengan aku pulak ke?

“meh la live sama. Dont tell me you dont have the guts to do so” kata Zarina lagi

Bagaimanapun, menerusi carian Murai.my terkini hantaran Zarina tersebut telah pun dipadam manakala Diva AA turut memadam beberapa ciapan mengenainya.

Sekadar info, Zarina dan Ebit antara figura popular yang aktif memberi bantuan kepada man.gsa-man.gsa banjir di sekitar Selangor, Kuala Lumpur dan Pahang.

Sekadar perkongsian dan jangan lupa komen yang baik baik sahaja. TQ

Sumber: Murai.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *